CryoPen behandeling
Met de CryoPen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd.

Nooit eerder was er zoveel direct inzetbare vrieskracht beschikbaar, en dat tot op de millimeter nauwkeurig. Ongemak wordt voorkomen doordat behandeling van omliggend gezond huidweefsel wordt vermeden. Deze veilige behandeling duurt maar enkele seconden. De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté en handen.

Voordelen

 • Veilig, snel en efficiënt

 • Geen ongewenste bijwerkingen

 • Steriele procedure

 • Geen verdoving nodig

 • Weinig ongemak

Resultaten

Het effect van een CryoPen behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om te herstellen, waardoor het uiteindelijke resultaat pas na 14 dagen goed zichtbaar is. Bescherm de behandelde huid goed tegen invloeden van buitenaf en UV straling, tot wel 4 weken na de behandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe voelt de behandeling aan?
In het algemeen ervaart u geen of weinig ongemak tijdens en na een cryotherapie behandeling. De huid kan eventueel enkele minuten licht branderig of tintelend aanvoelen.

Wat gebeurt er na de behandeling in de huid?
Enkele seconden na de behandeling kunt u merken dat het behandelde plekje wat roder en gevoeliger kan zijn. Enkele dagen na de behandeling kan er korstvorming ontstaan. Belangrijk is om niet aan de korstjes te pulken of te krabben om littekenvorming en pigmentverschuivingen te voorkomen. De huid heeft tijd nodig om zich te herstellen. Daarom is het uiteindelijke resultaat pas na 14 dagen goed zichtbaar.

Hoe moet ik de behandelde huid verzorgen?
De behandelde huid is kwetsbaar. Bescherm de huid de eerste 48 uur goed  en vermijd de sauna, hete douche of bad. Gebruik direct na de behandeling een kalmerende en verzorgende creme. Bescherm de behandelde huid ook heel goed tegen alle ultraviolette straling.

Wat is het resultaat van een CryoPen behandeling?
Na één behandeling zult u doorgaans al resultaat zien. Veelal is voor een op de huid liggende indicatie twee tot drie behandelingen wenselijk voor het beste resultaat. Een vervolgbehandeling is mogelijk na twee tot drie weken.

Is zonbescherming echt belangrijk?
Het behandelde gebied moet tot vier weken na de CryoPen behandeling goed beschermd worden tegen zonbeschadigingen. Dit is nodig om het genezingsproces optimaal te laten plaatsvinden en om ongewenste pigmentverschuivingen tegen te gaan. Het gebruik van een herstellende creme met hoge zonbescherming is wenselijk voor dagelijks gebruik.

Met de CryoPen kunnen feitelijk alle (goedaardige) ongewenste huidletsels doeltreffend worden vernietigd. Het aantal indicaties is zeer divers en veelvoorkomend.

Indicaties

 • Wratten (Verrucae vulgaris)
 • Ouderdomswratten (Keratose seborrhoica)
 • Voetwratten (Verrucae plantares)
 • Bloedvatgezwelletje (Angioom)
 • Fibromen (Steelwratje)
 • Ouderdomsvlekken (Lentigo senilis)
 • Zonbeschadigingen (Lentigo solaris)
 • Zonneschade (Actinische keratoses)
 • Bindweefselbultje (Lipoom)

Uw afspraak wordt voor u gereserveerd. Annulering min. 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over Skinproof? Vul uw naam en emailadres in:

Aanmelden
GEGEVENS

AGB-code praktijk:
90060196

AGB-code zorgverlener:
90045224

Kamer van Koophandel:
63070847

BTW-nummer
NL002012830B32

© 2020 Skinproof Skin Center - Privacy

Delen