Welkom bij Skinproof Skincenter

Mijn naam is Iris Wijler en ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als huidtherapeut. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de huidtherapie en blijf ik qua kennis en kunde goed op de hoogte van het vak. Als huidtherapeut ben ik kwaliteitsgeregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Met passie

Mijn passie voor het vak is ontstaan doordat ik op jonge wijze al in aanraking kwam met een huidprobleem. Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om met een bepaalde huidklacht om te gaan en ben mijzelf daarom al vroeg gaan verdiepen in de huid en de middelen die er zijn om je huid te kunnen verbeteren. Mede door mijn eigen positieve ervaringen werd mijn interesse voor het vak huidtherapie steeds groter.

Inmiddels ben ik al een aantal jaren afgestudeerd en ik leer nog steeds bij over de huid. Ik ben blij dat ik in mijn beroep mensen met huidproblemen op weg kan helpen en ondersteuning kan bieden met de verschillende behandelingen die ik aanbied. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de huid en door trainingen en scholing blijf ik met mijn behandelingen up-to-date met de nieuwste methodes en technieken. Ik werk graag samen met verschillende zorgverleners, wat ook de behandelresultaten optimaliseert.

Ik hoop u graag te zien bij Skinproof Skincenter om u met mijn expertise in de huid verder te helpen.

Met therapeutische groet,

Iris Wijler

Uw afspraak wordt voor u gereserveerd. Annulering min. 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over Skinproof? Vul uw naam en emailadres in:

Aanmelden
GEGEVENS

AGB-code praktijk:
90060196

AGB-code zorgverlener:
90045224

Kamer van Koophandel:
63070847

BTW-nummer
NL002012830B32

© 2020 Skinproof Skin Center - Privacy

Delen