Microdermabrasie
Een niet operatieve methode op basis van microkristallen onder vacuümdruk om bepaalde huidproblemen te verminderen

Microdermabrasie is een niet operatieve methode op basis van microkristallen onder vacuümdruk om bepaalde huidproblemen te verminderen en huidcondities te verbeteren

Indicaties

  • Alle huidtypen en lichaamsdelen
  • Lichte rimpels en lijnen
  • Bepaalde vlekken en huidverkleuringen
  • Rest acne
  • Oppervlakkige (acne) littekens
    Vergrote poriën

Behandeling

Via het microdermabrasie apparaat worden microkristallen onder vacuümdruk tegen de huid geblazen en afgezogen. Dit zal de huid mechanisch prikkelen. De behandeling zal een lichte pijnsensatie geven, die goed te verdragen is.

De behandeling heeft de volgende uitwerkingen op de huid:

  • De microkristallen zullen de oppervlakkige huidlaag (dode huidcellen met vet en vuil) verwijderen, wat zal zorgen voor een diep gereinigde, zachte en egalere huid.
  • Door de vacuümwerking zal de bloedcirculatie worden verbeterd, wat zorgt voor een ontgiftende werking en een verbeterd huidherstel.
  • De huid zal door deze mechanische prikkeling van binnenuit de celdelingsactiviteit stimuleren, waardoor de huid verstevigd wordt, huidreliëfs worden afgevlakt en bepaalde verkleuringen worden verminderd.

Aansluitend aan de behandeling worden speciale crèmes aangebracht om het herstel van de huid te ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. De behandelingen worden uitgevoerd op basis van tolerantie en resultaat.

Frequentie

Om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn er meerdere behandelingen in kuurverband nodig iedere 3 tot 4 weken. Om vervolgens het resultaat te behouden wordt geadviseerd de behandeling periodiek te herhalen. Echter zal het aantal behandelsessies, tijdsduur en de tussenposes, afhankelijk zijn van o.a. de huidconditie.

Resultaat

Het resultaat is van vele factoren afhankelijk, zoals de huidaandoening en -reacties en het herstel van de huid. Tevens zal de gezondheidstoestand en het medicatiegebruik van invloed zijn. Dit zal worden toegelicht tijdens het intakegesprek.

Uw afspraak wordt voor u gereserveerd. Annulering min. 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over Skinproof? Vul uw naam en emailadres in:

Aanmelden
GEGEVENS

AGB-code praktijk:
90060196

AGB-code zorgverlener:
90045224

Kamer van Koophandel:
63070847

BTW-nummer
NL002012830B32

© 2020 Skinproof Skin Center - Privacy

Delen