Hoe werkt het?

Welke behandeling het meest geschikt is en het behandelplan wordt bepaald aan de hand van de huidklacht en conditie van de huid. De behandelingen zullen plaatsvinden en aangepast worden op geleide van tolerantie en resultaat.

Standaard intake- gesprek

Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden, waarin uw huidklachten, wensen en verwachtingen worden besproken. Samen met de gegevens van een verwijzend huisarts of medisch specialist vormt dit de basis voor het huidtherapeutisch onderzoek, waarbij de huidklacht wordt bekeken en onderzocht.

Vervolgens zal de huidtherapeut in samenspraak met de patiënt een passend behandelplan opstellen. Ook kunnen er foto’s gemaakt worden tijdens het intakegesprek.

Wat neemt u mee?

  • Pasje van de zorgverzekeraar
  • Identiteitsbewijs of rijbewijs
  • Verwijsbrief van huisarts of specialist
  • Eventuele medicatie die u gebruikt

Behandeling

Huidadviezen/-verzorging
Het is belangrijk dat de patiënt een actieve bijdrage levert om de therapie te ondersteunen. Tijdens de behandelingen worden belangrijke adviezen en leefregels gegeven en wordt geadviseerd welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik.

Vergoeding
Diverse huidtherapeutische behandelingen worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende (en/of basis) verzekering. Vraag dit van tevoren goed na bij uw zorgverzekeraar of kijk in uw polis.

Bij Skinproof wordt uitsluitend gewerkt met pinbetalingen. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders worden de kosten van de behandeling alsnog in rekening gebracht. Behandelingen op medische indicatie zoals oedeemtherapie en littekentherapie worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar mits u hiervoor voldoende aanvullend verzekerd bent.

Uw afspraak wordt voor u gereserveerd. Annulering min. 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over Skinproof? Vul uw naam en emailadres in:

Aanmelden
GEGEVENS

AGB-code praktijk:
90060196

AGB-code zorgverlener:
90045224

Kamer van Koophandel:
63070847

BTW-nummer
NL002012830B32

© 2020 Skinproof Skin Center - Privacy

Delen